Kontakt

Vi er et socialpædagogisk opholdssted for børn med store sociale, emotionelle og tilknytningsmæssige problemer. Opholdsstedet er beliggende i nærheden af Brovst. Engholt er et lille sted, der har eksisteret siden 1995. Vi er godkendt til at have 5 børn i alderen 7-15 år og varetager selv visitationen.

Stabil medarbejdergruppe
Som en naturlig del af børnenes hverdag, tilbyder vi aktiviteter, men det primære formål med opholdet på stedet er samværet og relationen mellem barn og voksen. Det er måden, hvorpå vi er sammen, der har betydning for barnets behandling. Vores medarbejdergruppe er stabil, hvilket er yderst vigtigt for børnene.

Ledige pladser
Hvis der er ledige pladser meddeles dette gennem tilbudsoversigten samt på Engholts egen hjemmeside. Herudover meddeles det til tidligere samarbejdspartnere i regioner og kommuner. Du er som sagsbehandler mere end velkommen til at kontakte os for at finde ud af, om Engholt er et egnet sted for et konkret barn. Herefter vil vi lave en vurdering i forhold til vores målgruppe og den aktuelle børnegruppe på Engholt.

Find os her
Tranum Engevej 178
9460 Brovst
engholt@privat.dk
+45 98 23 81 47

Vi har pt. 1 ledig plads
Kontakt os for nærmere info.

Vedrører:

(Kontrolspørgsmål)

[captcha_bank_text]